شبکه دی

حذف گروه های مشتری


حذف گروه های مشتری



- پس از ورود به صفحه مدیریت بر روی نوار "کاربران" کلیک کنید تا وارد بخش مربوطه شوید
1- برای ورود به بخش مدیریت گروه ها آیکون " مدیریت گروه ها " را انتخاب کنید



2- آیکون مدیریت گروهای سیستم را انتخاب کنید



3- گروه مربوطه را انتخاب کنید
4- بر روی حذف کلیک کنید تا عملیات حذف انجام شود


آخرین بروزرسانی: دوشنبه 27 خرداد 1392 13:46:15
خانه | خدمات | محصولات | تماس با ما | درباره ما

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شبکه دی محفوظ است.
© 2018 All Right Reserved DAY Telecom Group